Referenssit

STONELEMENT STONEWALL

 

Stonewall tuotteet ovat huippulaadukkaita, kestäviä ja näyttäviä. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä pitkän elinkaaren ansioista.  Stonelement Stonewall-elementeillä voidaan toteuttaa näyttäviä seinärakenteita erittäin nopean työmaa-asennuksen avulla. Lopputuottesta saadaan luonnonmukainen ja laadukas.

Mikkelin asuntomessujen näkyvyyteen voitte perehtyä alapuolen kuvan kautta:

 

 

- Sokos hotels

- MTV 3 T.I.L.A

- Fonecta

- Rakennus K. Karhu

- Nelonen Huvila & huussi

- Mikkelin Asuntomessut 2017 Kannustalot Harmaja-Saimaa

- Mikkelin Asuntomessut 2017 Saimaan Ateljee 

- Seinäjoen rakennustekniikka

- Mikko Koivisto

- Varaoke International

- Hannu Pellinen

- Kari Myttynen

- Auli Karjalainen

- lukuisia yksityis- ja yritysasiakkaita.

Tarkempia tietoja soveltuvista referenssikohteista annamme asiakastapaamisten yhteydessä.

 

Kiviteollisuusliiton jäsen

STONELEMENT SLATE

 Stonelement Slate-elementit sopivat hyvin monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Elementeillä voidaan toteuttaa esimerkiksi iso liuskekiviterassi, portaat, seinät tai istutusaltaat nopeasti ja laadukkaasti. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä pitkän elinkaaren ansiosta.

Takkahuoneen seinät ja palomuurit on mahdollista toteuttaa elementtiasennuksena jo rakennuksen rakentamisvaiheessa. Liuskekivellä pinnoitetut sisä- ja ulkoportaat on mahdollista toteuttaa Slate-elementeillä. Erikoiskohteita voidaan toteuttaa esimerkiksi grilikatoksen, huvimajan, autokatoksen tai saunamökin lattiaelementeillä. Slate-elementteihin voidaan asentaa myös lattialämmitysputkisto tai lattialämmityskaapeli. 

PATENTED