Yritys

Stonelement Oy

Valmistamme luonnonkivellä pinnoitettuja teräsbetonielementtejä ennennäkemättömällä tuotteiden laadulla. Tuotteiden valmistuksesta ja asennuksesta muodostuu jopa poltettua savitiiltä pienempi hiilijalanjälki, verrattaessa valmistusta, rahtia työmaalle, asennusta ja käyttöikää. Stonelement-tuotteiden avulla työmaalle tulee vain yksi kuorma, ei paluurahteja. Äärimmäisen kestävä liuskekivi on Stonelement tuotteena kestävän kehityksen suunnannäyttäjä koko Suomen rakennusalalle. 

Teräsbetonielementtijärjestelmämme on kehitetty suomalaisena rakennusinsinööri- ja arkkitehtisuunnitteluna ja yli 15 vuoden kokemuksella suomalaisesta liuskekivestä. Tuotekehityksessä on käytetty Suomen parhaita alan asiantuntijoita. Valmistamme liuskekivellä verhoiltuja teräsbetonielementtejä kohteisiin joissa myös tuotteen esteettinen laatuvaatimus on huippuluokkaa. Stonelement on suomalainen rekisteröity tavaramerkki. Innovatiiviset valmistusmenetelmämme ja tuotteemme on patentoitu.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, laatu on korkea ja rakentaminen käy äärimmäisen helposti ja nopeasti. Tutustu tästä videolinkistä Stonelement kokemuksiin Asuntomessurakentajan näkökulmasta.

 

Stonelement-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Tampereen Ammattikorkeakoulun innovaatioyksikön kanssa.

Stonelement tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja näyttäviä. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä pitkän elinkaaren ansioista. Tiedote arkkitehdeille ja suunnittelijoille ArchiMad lehdessä Asiakkaamme suosittelevat Tamk.nyt-lehden sivuilla 10-11 kivielementtien laatua ja asennusnopeutta!

Tampereen Ammattikorkeakoulu on ollut mukana laadukkaiden luonnonkivituotteiden kehitystyössä. Innovatiivisen tuotekehityksen tukena on ollut myös Tekes ja Keksintösäätiö. Tutustu Tampereen ammattikorkeakoulun Stonelement- tiedotteeseen tästä linkistä.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea on lisännyt Stonelement Oy:n markkinointiosaamista ja tunnettavuutta. Lisätietoja tästä linkistä.

Suomalainen liuskekivi on lähes kaksi miljardia vuotta vanhaa luonnokiveä, joka yhdistettynä suomalaiseen betoniosaamiseen ja innovatiivisiin ratkaisuihin muodostaa huippulaadukkaan ja nopeasti asennettavan rakennustuotteen. Suunnittelemme ja valmistamme jokaisen asennuskohteen mittatilaustyönä, käytämme suunnittelussa Archicad ja Artlantis 3D-suunnitteluohjelmia. Kolmiulotteisella suunnitelmalla kohde on helppo havainnollistaa, muutosten ja eri vaihtoehtojen kokeilu onnistuu myös helposti.

Elementtien valmistuksessa työntekijämme edustavat suomalaista erikoisosaamista ja tuotteidemme korkea laatu on tavaramerkkimme. Yrityksemme laadunvarmistus ja jatkuva kehitystyö takaa korkealaatuisen elementtirakenteen joka ikääntyy arvokkaasti vuodesta toiseen. Teemme työmme aina parhaalla mahdollisella osaamisella ja yrittämisellä,  ajattelutavalla jossa korkea laatu on tavaramerkkimme ja yrityksemme kunnia-asia. Korkealaatuisen rakennustuotteen valmistaminen lähtee kuitenkin jo suunnittelijan pöydältä, tarvitaan myös pitkää työkokemusta ja innovatiivista ajattelua, jotta lopputuotteesta on mahdollista kehittää erinomainen.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

- Stonelement henkilökunta

Archicadin avulla mallinnettuja Stonelement Slate- ja Stonelement Stonewall-tuotteita on esitetty oheisissa kuvissa.

 Kiviteollisuusliiton jäsen


Archicadin avulla mallinnettu Stonelement Slate terassielementti ja Stonewall seinäelementti

Stonelement Oy:n tuotekehitystiimin jäseniä: Teppo Vuohelainen, Raimo Vuohelainen, innovaatioasiamies Markku Oikarainen.

Mukana tuotekehityksessä myös: Kati Orjala TAMK, Pirjo Tepponen Semtu, Tekes, TAMK, Finnsementti,Peikko Finland, Tredea.