Slate Asennusvaiheet

Tutustumme kohteeseen ja annamme tarjouksen. Laadimme liuskekivellä pinnoitettujen elementtien valmistussuunnitelman 3D-mallinnuksena Archicad:n avulla. Valmistamme rakennuskohteenne betonielementit mittatilaustyönä.

Tutustu asennusvaiheisiin

Stonelement Slate-elementit mitoitetaan asennuskohteen vaatimuksien mukaan

Slate kivielementit ovat tuodaan työmaalle kuorma-autolla. Pienemmissä kohteissa kivielementit asennetaan suoraan autosta paikalleen. Suurissa asennuskohteissa käytämme autonosturia.

Stonelement Slate-asennus sujuu nopeasti ja laadukkaasti routaeristetylle ja koneellisesti tiivistetylle murskepohjalle

Kun pohjatyö on tehty Stonelement Oy:n ohjeistuksen mukaisesti, jopa 100 neliömetrin elementtiasennus on mahdollista suorittaa yhdessä päivässä!

Pohjarakenteiden kallistukset toteutetaan Stonelement Oy:n ohjeistuksen mukaisesti.

Mursketäyttöihin toteutetaan riittävä kallistus ja koneellinen tiivistys kohteen vaatimuksien mukaan. Asennuksen yhteydessä varmistetaan liuskekivipinnoitteen riittävä kallistus. Elementit voidaan myös varustaa sadevesikaivoilla ja valaisinkaapelivarauksilla. Slate elementteihin on myös mahdollista asentaa lämmityskaapeli/ glykoliputkisto talven lumien sulatuksen varmistamiseksi.

Stonelement kivielementit voidaan asentaa yli 20 metrin säteellä nostopisteestä

Ennen elementtien toimitusta suunnittelemme tarvittavan kuljetuksen ja nostokaluston kohteen vaatimuksien mukaan. Normaalikokoisella autonosturilla asennus on suoritettavissa 20 metrin säteellä nostopisteestä!

porraselementit ovat loistava vaihtoehto laadukkaiden ulko- ja sisäportaiden toteutuksessa

Porraselementtien leveys on vapaasti valittavissa. Portaiden nousun ja etenemän suunnittelemme korkeuserojen ja käytettävissä olevan tilan perusteella.

Slate tuotteet voidaan tarvittaessa varustaa routaeristyksellä

Innovatiivinen valmistusmenetelmä sisältää tarvittaessa elementtien routaerityksen. Portaat ovat asennuksen jälkeen heti käytettävissä ja lopputulos on huippulaadukas ja kaunis kokonaisuus.

Stonelement Slate elementeillä jopa yli 100 neliömetrin liuskekiviasennus onnistuu yhdessä päivässä!

Stonelement tuotteilla työmaa-aika putoaa 90 % verrattaessa perinteiseen rakentamistapaan. Liuskekivellä pinnoitetut Slate elementit saumataan asennuksen jälkeen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi Stonelement menetelmällä.

PITKÄ TYÖKOKEMUS OSAAMISEN TAKANA

Toteutamme luonnonkiviasennuksia korkealaatuisiin kohteisiin yli viidentoista vuoden kokemuksella suomalaisesta liuskekivestä ja talonrakennustekniikasta. Korkea laatu ja insinööriosaaminen on tavaramerkkimme.

Ota yhteyttä

Kehitetty yhteistyössä

 

     

 

 

Vuoden 2017 Asuntomessujen kävijätutkimuksen perusteella Stonelement Oy:n pihakokonaisuudelle suurin äänimäärä Paras piha äänestyksen kokonaisuus- äänestysvalikossa!

2. suosituin kohde asuntomessujen Paras piha äänestyksessä.

Voittajakohde Wave, ääniä 15,56.

2. Suosituin kohde Stonelement & Harmaja Saimaa ääniä 13,39%  (kävijöitä asuntomessuilla 134 479).

Lähde: Suomen Asuntomessut & rakentaja.fi / kävijätutkimus.